Organisatie

Het eindresultaat is gelijk, een optimaal woonklimaat creëren.
Over ons

Wij zijn een zelfstandig opererend aannemingsbedrijf opgericht in 1980. Doordat wij in de loop der jaren veel kennis hebben opgedaan kunnen wij ons met recht een gespecialiseerde aannemer noemen. Wij beheersen alle facetten van het vak, van idee op de tekentafel tot een maatwerkoplossing op de bouwplaats. Ons team bestaande uit gemotiveerde en vakkundige vakmensen leveren hier een belangrijke bijdrage aan.

Kernwaarden

Aannemingsbedrijf Janssen-Groesbeek b.v. is een familiebedrijf en gaat uit van betrouwbaarheid, flexibiliteit en transparantie. Dit geeft een indruk van hoe wij zijn en hoe wij met mensen om gaan. We bouwen voor, door en met mensen!

01

Betrouwbaar

Door onze jarenlange ervaring in de burgerlijke- en utiliteitsbouw hebben wij een naam in de regio opgebouwd. Wij prijzen ons gelukkig met de klanten en relaties die bijna net zo lang met ons samenwerken als dat wij bestaan. Dat meerdere klanten steeds bij ons terugkomen geeft aan dat wij een betrouwbare aannemer zijn die bouwwerken naar wens realiseert.

02

Flexibel

Een woning nieuw- of verbouwen vergt een grote investering. Dat tijdens het proces onderdelen wijzigen is begrijpelijk. Wij denken graag met u mee om het uiteindelijke doel, een fijne woonomgeving, te bereiken. Deze flexibiliteit kunnen wij waarborgen doordat wij met dezelfde leveranciers en onderaannemers samen werken welke met deze veranderingen om kunnen gaan.

03

Transparant

Door vooraf duidelijkheid te scheppen over de werkzaamheden worden verwachtingen en resultaten vooraf afgestemd. Door deze werkwijze is voor zowel klant als aannemer duidelijk wat van elkaar verwacht mag worden. Wij proberen altijd naar een oplossing te zoeken echter zijn wij liever ook duidelijk als iets niet kan. Dit voorkomt ontevreden gezichten tijdens of ná de bouwwerkzaamheden.