Verbouw, renovatie & onderhoud

Te weinig ruimte in de keuken of een extra tuinkamer? Mensen hebben altijd extra woonwensen!
Verbouw, renovatie & onderhoud

Aannemingsbedrijf Janssen-Groesbeek B.V. denkt graag met u mee om deze wensen tegen ieder passend budget te realiseren. Uw woning is een kostbaar bezit waarmee u zorgvuldig om wilt gaan. De verbouwwerkzaamheden voor het onderhoud of uitbreiden worden dan ook met de juiste vakmensen uitgevoerd. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, zodat u uiteindelijk tevreden bent over uw nieuwe omgeving.

Wilt u volledig ontzorgt worden en de complete verbouwing uit handen geven? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Aannemingsbedrijf Janssen-Groesbeek B.V. beschikt over de benodigde disciplines waardoor wij u het gehele traject van A tot Z kunnen ontzorgen.

Beschikt u over het juiste tekenwerk en wenst u alleen de ruwbouwwerkzaamheden door ons te laten realiseren? Voor ons is deze flexibiliteit een vanzelfsprekendheid. Afhankelijk van het beschikbare budget stemmen wij samen met uw af wat wij voor u kunnen betekenen.

Aannemingsbedrijf Janssen-Groesbeek B.V. beschikt tevens over een onderhoudsafdeling. Zowel voor particuliere alsmede professionele opdrachtgevers voeren wij het dagelijks onderhoud uit. Vastgoedobjecten blijven zo in goede conditie en leveren geen gevaarlijke situaties op. Wij hebben een aantal woningcorporaties, beleggers en zorginstellingen waar wij het hele jaar voor klaar staan. Indien u meer wilt weten over deze onderhoudsdienst neemt u dan contact met ons op.