U wilt (ver)bouwen?

U heeft (ver)bouw plannen maar u weet niet waar u moet beginnen?
U wilt (ver)bouwen?

U heeft (ver)bouw plannen maar u weet niet waar u moet beginnen? Deze vraag komen wij veelvuldig tegen, waarbij wij als totaaldienstverlener de klant alle zorg uit handen nemen. Van het schetsontwerp tot en met de oplevering, zijn wij de ondersteunende partij om voor een particuliere opdrachtgever een nieuw thuis te realiseren. Met de juiste adviezen en onze vaste partners verzorgen wij het gehele traject.

Tevens hebben wij een woningbibliotheek met een aantal referentiewoningen. Wij kunnen hiermee in een vroeg stadium duidelijkheid geven over de totale kosten van uw nieuwe woning. Doordat de benodigde adviseurs haar werk maar éénmaal uitvoeren zijn onze referentiewoningen een zeer aantrekkelijke optie. De bouwkundige aansluitingen worden steeds verder verfijnd, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over de kwaliteit van uw woning.

Aannemingsbedrijf Janssen-Groesbeek B.V. is lid van Bouwgarant, waardoor het mogelijk is om de woning onder de Nieuwbouwgarantie te realiseren. Heeft u nog vragen of wilt u kennis maken met onze woningbibliotheek en onze mensen, aarzel dan niet om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen!

Offerte aanvragen